Відома українська супермодель, ведуча "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова та її колега по реаліті-шоу, фотограф Соня Плакидюк продемонстрували свою ерудицію та кмітливість в інтелектуальному шоу "де логіка?"на Новому каналі.

Зірки з легкістю пройшли чотири раунди, а у фіналі здобули перемогу. Алла і Соня отримали головний трофей шоу – гирі "Залізна логіка".

"Я з нетерпінням чекала на цю гру. Адже обожнюю завдання на логіку. Зізнаюся, у школі моїм улюбленим предметом була математика. Тому всі задачки з зірочкою забирала собі (усміхається). До речі, ніколи не заучувала матеріал. Для мене важливим було розібратись у всьому та зрозуміти суть. Це й допомагало виконувати завдання на високі бали", - поділилася супермодель.

Алла Костромічова, фото Новий канал
Алла Костромічова, фото Новий канал

Гра "Де логіка?" дала Костромічовій можливість не лише проявити, а й надихнула на нові звершення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зараз є велике бажання зателефонувати друзям та розпитати їх про різні навчальні заклади. Я закінчила університет із червоним дипломом за фахом "Медична електроніка". Тепер розумію, що хочу здобути ще одну освіту. Захоплююся психологією. Думаю, що варто систематизувати мої знання та отримати додаткові навички саме за цим напрямком", - зізналася Алла.

Де логіка, фото Новий канал
Де логіка, фото Новий канал

Нагадаємо, Алла Костромічова з ТМПУ позбулася головної "родзинки".

Як повідомляв портал Знай.uа, супермодель Костромічова зізналася, ким мріяла стати: проміняла учнів на подіум.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова зізналася, як в юнацтві віддалася фотографу: "Мій перший..."