Син Софії Ротару Руслан Євдокименко часто ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Інстаграм яскравими моментами з життя.

Цього разу Руслан Євдокименко опублікував архівне фото зі своєю мамою Софією Ротару. На чорно-білому знімку мама і син радісно щось відзначають і цокаються бокалами.

Софія Ротару і Руслан Євдокименко, instagram.com/rus_yevdokymenko
Софія Ротару і Руслан Євдокименко, instagram.com/rus_yevdokymenko

"Приємні спогади... ❤️ @sofiarotaru.official", - написав Євдокименко в описі до фотографії. Руслан Євдокименко

У коментарях під новою фотографією Софію Ротару і Руслана Євдокименка їхні шанувальники засипали безліччю коментарі та теплих слів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Найкрасивіші 🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️ будьте щасливі завжди!!", "Кращі 😍❤️", "Красиві і улюблені! ❤️ ", "Краса яка ❤️", "Як Софія Михайлівна😍 🔥", "Дай бог повернете, не переживайте все добре буде, думайте про хороше!", - пишуть підписники Євдокименка.

Коментарі, instagram.com/rus_yevdokymenko
Коментарі, instagram.com/rus_yevdokymenko

Коментарі, instagram.com/rus_yevdokymenko
Коментарі, instagram.com/rus_yevdokymenko

Нагадаємо, Софія Ротару показала 27-річного красеня-онука: "До непристойності порядний". Софія Ротару зворушливо привітала онука з днем народження

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Ротару Євдокименко показав свій дім у Ялті: "Приємні спогади". Руслан Євдокименко поділився спогадами та показав стару квартиру у Ялті

Також "Знай.ua" писав, що син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість, мімішність зашкалює: "Зовсім ще пацан...". Сім'я легендарної співачки відзначає "солодку" дату - у онука Толіка свято. Нещодавно старший онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко, який отримав ім'я на честь свого дідуся, відзначив своє 27-річчя.