Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка гурту Nikitа Анастасія Кумейко (Dj Nana) часто радує шанувальників в своєму Instagram гарячими фото і відео.

Крім того, 35-річна зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом. І цей раз не став винятком – Настя розмістила в соцмережі пікантний ролик, в якому показала свої "нічні ритуали".

На кадрах можна побачити, як артистка готується у ванній кімнаті до сну – Кумейко знімає прикраси, роздягається і приймає душ без одягу. Все це знято на камеру телефону.

"Залип", "До тебе хочу", "З легким паром, Настенька 🍀", "Яка ж ви сексі, любо-дорого спостерігати. Вогонь 🔥", "Оператор (ка) на вищому рівні", "Як чуттєво 😻😻😻😻", "Дуже красиво ❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анастасія Кумейко похвалилася розтяжкою з голими сідницями: "Волочкова відпочиває".

Нагадаємо, ексNikita Кумейко показала, як водить авто без штанів: "Поліцейські будуть в шоці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Кумейко перетворилася на гарячу кубинку з бездонним декольте: "П'янить екзотикою".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Кумейко скинула халатик і блиснула шикарними сідницями: "Стільки пристрасті".