Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись на прогулянку з дружною сім'єю - дружиною Вікторією, 6-річною донькою Лізою і таксою на прізвисько Буся, яку так обожнюють численні шанувальники. Так, артист насолоджувався теплою погодою посеред соснового лісу, примірявши чорну толстовку з капюшоном і спортивні штани.

Шоумен із задумливим виглядом катався на дерев'яній гойдалці, проте такса вирішила не давати зірковому господареві розслаблятися. Собачка підбігла ззаду і почала голосно гавкати до тих пір, поки роздратований Юрій не встав з гойдалки, жартівливо вилаявши улюбленицю.

"Як завжди, якась сучка весь кайф зламає 😂 😂 😂 "

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "черговий шедевр😍 😂 🔥", "😂 😂 😂 забігла назад і гавкає, кличе 😂 😂 😂 кайф обламаний", "😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂це моя шиза з собакою", " завадила релаксу))))", "Класно Вам❤️", "Чуство коли хочиш бути спокійним але всьо на світі робе навпаки😂 😂 😂 😂", "карантин, нерви не до біса)", "це точно😂".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність