Відома українська співачка Тоня Матвієнко має величезну аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там вона постійно намагається ділитися з фанатами кадрами зі свого життя, адже, це зближує їх.

Таким чином повідомляється, що цього разу Тоня Матвієнко вирішила згадати минуле, і опублікувала архівне фото зі свого дитинства.

Не можна не помітити того, що співачка там шалено схожа на свою дочку Ніну, вони як дві краплі води. Відмінності знайти дуже складно, якщо не враховувати той факт, що фотографія була зроблена пару десятків років тому.

"Я чи Ніна?» - підписала свою нову публікацію в соціальній мережі Instagram Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не тільки дівчина помітила подібності зі своєю дочкою, але і передплатники в коментарях. Вони пишуть: "Невже це ви?..)) Одне обличчя з Ніною! А мені завжди здавалося, що вона схожа на Арсена..))", "Може це Ніна старша", "Ви. Дуже схожі", "Боже, як схожі», "Тільки одяг дає підказку", "Тося, твоя копія".

Нагадаємо, що молодша дочка, Ніна Матвієнко народилася у Антоніни від Арсена Мірзояна. Сталося це в січні 2016 року, і через півтора року пара вирішила узаконити свої стосунки, так як проживали до цього в цивільному шлюбі.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками:"50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом півстоліття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зустрілася з колишнім "Холостячки" Ксенії Мішиної, поки Арсен Мірзоян не бачить.

Також портал Знай.иа писав, що Тоня Матвієнко похвалилася, чим її балує Арсен Мірзоян: такому зрадіє кожна.