Американці Керолін та Келлі Гей повторили свої обітниці після 50 років шлюбу і відтворили кадри свого весілля.

Про незвичний вчинок розповідає видання Bored Panda.

Це точно не неможливо, і якщо вам потрібні докази вічного кохання, ось воно. Познайомтесь з Керолін та Келлі Гей, які нещодавно відсвяткували своє 50-річчя з дня весілля. Це півстоліття! І зробили це найчарівнішим можливим способом. Подивіться на ці фотографії, які вони відтворили з дня свого весілля!

Фото Two Hoyles Photography
Фото Two Hoyles Photography

Керолін та Келлі Гей обмінялися обітницями 12 березня 1971 року у Де-Мойн, штат Айова. Минуло 50 років, і пара все ще щаслива разом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото Two Hoyles Photography
Фото Two Hoyles Photography

Керолін пережила рак молочної залози, а Келлі пересадили нирку 17 років тому. Зараз вони члени донорської мережі штату Айова. У них троє дітей та четверо онуків.

Щоб відсвяткувати свій ювілей, Керолін вирішила відтворити деякі фотографії зі свого весільного альбому. Готуючись до цієї фотосесії, вона почала відрощувати волосся упродовж трьох років.

Фото Two Hoyles Photography
Фото Two Hoyles Photography

Подружжя звернулося до Сема Хойла із компанії „Two Hoyles Photography”. Професіонали зробили нові фотографії, намагаючись відтворити зображення якомога точніше.

Фото Two Hoyles Photography
Фото Two Hoyles Photography

"Ми багато чого пережили, але я не знаю, чи пережили ми щось більше, ніж переживають інші пари. Я не думаю, що ми щось особливе. Ми просто знайшли спосіб подолати важкі моменти та насолодитися усім іншим", — каже жінка про свій шлюб.

Нагадаємо, Львів'ян впустили на галицьке весілля 50 років тому: "Часи важкі, зате почуття справжні"

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що Тамада померла посеред весілля: молода жінка впала на підлогу