Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів правоохоронці затримали підозрюваного, який побив 95-річну жінку, і при цьому забрав всі її заощадження.

Таким чином повідомляється, що із заявою в поліцію звернулася 26-річна мешканка Києва. Вона стверджує, що кілька днів тому, приблизно о четвертій ранку на її стареньку бабусю стався замах.

Зловмисник постукав у двері будинку, і як тільки пенсіонерка відкрила двері, той схопив її за шию, почав бити, душити, погрожувати розправитися ножем. Все через гроші.

95-річна бабуся віддала йому останні свої 300 гривень, так як більше не було.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів швидко встановили особу нападника. Як виявилося, це був 27-річний житель цього ж села, і відразу після скоєння злочину він швидко поїхав в Харківську область.

Слідство заочно повідомили порушнику про підозру, яка передбачена ч.3 ст. 187 ККУ.

У середу, 24 березня в місті Первомайський, на території одного з приватних підприємств був спійманий сам підозрюваний. Він влаштувався туди трактористом.

Затримали його бійці Вінницького корду, і злочинець зізнався у скоєному практично відразу.

Нагадаємо, раніше Підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"