18 березня 2021 року в Португалії сталася жахлива трагедія з молодою парою українців.

Стало відомо, що 22-річний хлопець і його 18-річна наречена загинули в страшній дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання AAC з розповіді родичів загиблих.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Автомобілі їхали в різних напрямках, за попередніми даними, проте водій однієї з машин не зумів впоратися з керуванням. Молоді люди з України перебували без свідомості на момент, коли на місце аварії прибули рятувальники. Вони були затиснуті в кузові автомобіля і пожежникам довелося витягувати їх за допомогою спеціальних засобів, щоб з'явилася можливість їх реанімувати.

Але, на жаль, врятувати хлопця і дівчину не вдалося. Наразі представники правоохоронних органів встановлюють причини ДТП. При цьому відомо, що за день до трагедії молоді люди подали документи на розпис. 22-річний чернівчанин протягом довгого часу жив за кордоном, з батьками в Португалії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Його нареченій було 18 років. І в день трагедії хлопець взяв вихідний, щоб провести цей день зі своєю коханою. Особу молодої людини та дівчини встановили за допомогою чеків з супермаркету.

ДТП з українцями, скріншот: Youtube
ДТП з українцями, скріншот: Youtube

Зараз родичі загиблих просять допомогти перевезти тіла в Україну.

Приват Банк 5457 0822 2105 1555 Мирон Наталія (тітка загиблого).

Nib рахунок тата IE77AIBK93548417598097 Pavlo Myron (іноземний рахунок).

Нагадаємо, в Києві маршрутник влаштував ветерану АТО істерику, пасажири в ауті: "Ти їхати можеш?"

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі сталася містична аварія - двічі за рік в одне місце

Також Знай.ua писав, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен