Голова офісу президента України Андрій Єрмак для видання "Новий час"розповів про унікальний шанс для України, період карантину та програму президента "Нове село".

Він зазначив, що зараз чи не вперше за останні десятиліття у нашої країни з'явилося керівництво з політичною волею для системних перетворень. Президент Володимир Зеленський поступово робить рішучі кроки, щоб відняти державу у корупціонерів і олігархів, за словами Єрмака, а також змусити працювати Україну для всіх громадян і захистити її від зовнішнього втручання.

Андрій Єрмак, скріншот відео
Андрій Єрмак, скріншот відео

"Нещодавно уряд затвердив національну економічну стратегію до 2030 року. У ній поставлені конкретні і дуже амбітні цілі на десятиліття. І в більшості напрямків передбачені стимули для розвитку малого та середнього бізнесу", - говорить Андрій Єрмак.

Глава ВП зазначив, що ФОП і фермерів частково звільнили від штрафів, плати за оренду і сплати податків на період карантину. Крім цього пройшла програма одноразової підтримки приватних підприємців і найманих працівників, в ході якої таким людям виплатили 8 тисяч державної допомоги. Зараз відомо, що у Зеленського задумалися про повторну допомогу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

А ось програма президента" Нове село " починається саме для системного розвитку соціальної інфраструктури.

"У селах будуватимуться Сучасні простори, в яких працюватимуть ЦНАПи, відділення пошти, аптеки, опорні пункти поліції, магазини, медичний центр. Все це може будувати і використовувати малий і середній бізнес за підтримки місцевої влади та Фонду розвитку сільських територій", - говорить Андрій Єрмак.

Володимир Зеленський, кадр з відеозвернення: YouTube
Володимир Зеленський, кадр з відеозвернення: YouTube

Нагадаємо, Зеленський приєднав Україну до Міжамериканської Конвенції: навіщо це потрібно

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський пообіцяв українцям гроші за землю: платитимуть з народження

Також Знай.ua писав, "Слуга" Зеленського Василь Вірастюк мітить у "рятувальники" українського села