Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя. Як відомо, взимку шоумен літав у Дубай, де відпочивав з дружиною Катериною Осадчою.

Цього разу 50-річний ведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі круту фотографію, на якій він постав у досить брутальному образі – джинсовій куртці, білих штанях і з гітарою в руці.

У підписі до кадру Юрій зізнався, що брат навчив його грати на гітарі. Також зірка ходив у музичну школу, в якій він зміг підтягнути навик гри на інструменті.

"А ви часто берете в руки музичні інструменти? Чи все залишили в шкільних часах? Трьом "блатним" акордам мене брат навчив, але муз. школа потім підтянула навички!" - підписав знімок Горбунов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Шикарний вигляд!", "А гітара тобі до лиця!!", "Не беру взагалі))) в дитинстві батьки намагалися відправити мене в музичну школу, але їм сказали, що дитині ведмедик по вушках потоптався", - написали коментатори.

Юрій Горбунов, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що ведучий "Голос країни" Горбунов посадив за кермо маленького сина: "Папка спокійний".

Нагадаємо, у мережі показали першу дружину Юрія Горбунова, яку він залишив заради Каті Осадчої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов показав, що робить з Надією Мейхер поки Катя Осадча в Грузії: "Шалені".

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Голосу країни" Горбунов познущався з Осадчої.