Мешканців російського міста Перм вже понад рік тероризує справжнісінький привид. Злочинець б'є вікна, малює на стінах, дряпає двері та іншими подібними способами псує майно та пустує.

Його жертви подали вже десятки заяв у поліцію, однак привид-злочинець досі на свободі. Цю історію розповіли російські ЗМІ, також у мережі з'явилося відповідне відео. На кадрах можна побачити, як білий "привид" заходить у під'їзд, підіймається сходами та наближається до камери.

"Привид" у Пермі, кадр з відео
"Привид" у Пермі, кадр з відео

Хуліган постійно влаштовує різні неприємності у під'їзді. Він регулярно псує освітлення або намагається зламати камеру відеоспостереження на стіні. Як розповідають мешканці будинку, подібне триває вже рік і жодної управи на "привида" немає.

До того ж невідомий, який ховається під білим простирадлом, виявився досить винахідливим. Одного разу він вбив у дерево цвяхи, піднявся вгору і розбив вікна квартири з допомогою рогатки, гайок і болтиків. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як пишуть місцеві ЗМІ, згідно зі словами людей, таким чином вандал мстить своїй колишній дівчині за неувагу.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки збив жінку і покинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, жінка переходила дорогу на нерегульованому переході поблизу станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталася 18 березня близько 14:25 в регіоні Alcobaça на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також "Знай.ua" писав, що в Одесі сталася містична аварія - двічі за рік в одне місце. Автомобіль врізався в підземний перехід. Рік тому на цьому ж місці сталася аналогічна аварія.