Стало відомо про те, що в Одесі сталася страшна ДТП. Автомобіль врізався в підземний перехід. Рік тому на цьому ж місці сталася аналогічна аварія.

Таким чином повідомляється, що в ніч на 20 березня в Одесі на Привокзальній площі легковий автомобіль врізався в огорожу підземного переходу. У мережі опублікували кадри з місцевих камер відеоспостереження.

В якому стані водій і чи постраждав хтось-невідомо.

На ролику видно, що відразу після зіткнення водій і пасажир вийшли з транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аварія в Одесі, фото: скріншот з відео
Аварія в Одесі, фото: скріншот з відео

Примітно, що в січні 2020 року таке ж ДТП сталося на цьому ж місці. Автомобіль теж влетів в огорожу пішохідного переходу. Тоді водій на великій швидкості не впорався з керуванням, і в результаті сталося це.

Сумне дежавю на Привокзальній площі в Одесі.

Поки що більше немає ніякої інформації про інцидент. Залишається дочекатися офіційних коментарів співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України. Про це одним з перших повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у соціальній мережі Twitter.

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.