Вагітна дружина народного артиста України Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розвиває свій блог і ділиться кадрами з особистого життя. Цього разу дівчина розповіла, чого їй вдалося домогтися за рік у Instagram.

Цього разу дівчина поділилася, що змогла за рік самостійно просунути свій особистий блог і з 200 переглядів stories дійти до 18 тисяч.

"Рівно рік моєму блогу❤️ приблизно в ці дати я серйозно взялася вивчати просування особистого блогу в Інстаграмм. На той момент, в березні 2020 року мої сторіс дивилося 200 осіб. Зараз в середньому 18,000 чоловік", - пише Реп'яхова.

Дівчина зазначила, що на той момент нічого не знала про просування і решту і у неї було тільки величезне бажання і вільний час на карантині.

"Я навіть пам'ятаю, як ділилася з деякими людьми тим, що хочу розвивати блог, але у відповідь чула, що це дуже дорого, важко, невиправдано і таке інше. За цей рік я зрозуміла, що нікого не варто слухати. Потрібно просто йти до своєї мети. Якщо ви хочете почати або продовжити розвивати свій блог, вважайте, що цей пост-знак йти вперед і не здаватися! ❤️ Блог і своя аудиторія-це щастя! Спасибі кожному, хто зі мною і з моєю сім'єю кожен день цен ціную, люблю, обіймаю💕", - пише реп'яхова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Віктор Павлік показав, яких жінок любив у 90-их, вагітній Реп'яховій це не сподобається.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна дружина Віктора Павліка в Єгипті подарувала себе загадковому силуету-ось це "Шикидим".

Також "Знай.uа" писав, що вагітна Катя Реп'яхова" пішла " від Віктора Павліка, потрібна іншому чоловікові.