Українські старшокласники й дорослі абітурієнти готуються здавати Зовнішнє незалежне оцінювання, з яким їм і доведеться вступати до ВНЗ. Одним з інструментів, який має допомогти побороти хвилювання і потренуватися перед фінальним іспитом є пробне ЗНО, на яке як раз було розміщено запрошення-перепустки на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти — зокрема, там розміщені адреси пунктів для проходження пробного ЗНО.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування", — йде мова у публікації.

Дизайн сайтів регіональних центрів дещо відрізняються, але на них усіх є особисті кабінети.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто нагадати, що згідно з "Положенням про пробне ЗНО": "Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до закладів вищої освіти".

Інакше кажучи, його варто вважати лише тренуванням перед основною сесією іспитів. Цього року через карантин вступникам дозволять складати лише одне пробне тестування.

Раніше ми повідомляли, етапи реєстрації на ЗНО-2021, абітурієнтам назвали офіційні дати та важливу схему.

Як повідомляв "Знай.uа", новий графік складання ЗНО-2021, школярів припросили забути про свята.

Також "Знай.uа" писав, що ЗНО та вступ до 2021 року, що потрібно знати кожному абітурієнту.