Українська модель плюс-сайз, національно рекордсменка у розмірі натуральних грудей Міла Кузнєцова зробила колаборацію з іншою зіркою соцмереж — найбільш переробленою пластичними операціями учасницю шоу "Від пацанки до панянки" Анастасією Покрищук.

Відповідним відео володарка неймовірного бюсту 15-го розміру Міла Кузнєцова поділилася на своїй сторінці у молодіжній мережі "ТікТок".

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Иван Ржевский

Ролик створено за класичними канонами тіктоку — це просто танець під веселу музику. Композиційно відео поділено на три частини. У першій з них Міла танцює на засніженому даху, на ній біла сукня у сірі квіти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Покрищук танцює на паркеті у просторій кімнаті, ймовірно — у танцювальній студії. Одягнена вона відповідно до ситуації: спортивне взуття, лосини, футболка.

У третій частині серед квітів танцює чоловік, який є співведучим тікток-акаунту Міли Кузнєцової @slezhuzatobou

Це не перше спільне відео зірок соцмереж. У січні цього року Міла Кузнєцова поділилася відео з їх спільної зустрічі.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей не посоромилася брудних рухів з партнером на очах у всіх: "Чики-дрики молодичку"

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве:"Покажу багато".