Відомий український виконавець Арсен Мірзоян повернувся з робочої поїздки до коханої дружини. Про це розповіла Тоня Матвієнко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що Арсен Мірзоян був у Краматорську, і виступав перед місцевими військовослужбовцями. У заході також взяли участь відома співачка Злата Огневич і учасник гурту "Скай" Олег Собчук.

По поверненню додому артист купив квіти для коханої дружини Тоні Матвієнко - білі тюльпани.

Співачка, як будь-яка дівчинка, не змогла втриматися і влаштувала фотосесію букету, які в руках тримав чоловік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Приїхав❤️" - підписала знімок в Instagram Тоня Матвієнко.

Хоч і розлука була недовгою, вона мабуть встигла за ним скучити.

На сторiнцi Арсена Мірзояна можна знайти кілька кадрів з робочої поїздки. Видно, що він і його колеги кайфують від того, що приносять іншим радість.

Вони не тільки співають для військових, а й базікають з ними, роблять спільні знімки на пам'ять.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками:"50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом півстоліття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієнко похвалилася, як Арсен Мірзоян вчить літати маленьку Ніну: "це мило". Співачка поділилася зворушливим моментом з чоловіком і донькою.

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: Татова доця.