Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на одній зі зйомок у фотосестудії в спокусливому вбранні. Так, артистка приміряла лише коротеньку дуту курточку яскраво-оранжевого кольору і високі чорні ботфорти на підборах, рекламуючи бренд одягу.

Красуня не упустила можливості продемонструвати струнку фігуру, лежачи на підлозі і загадково дивлячись вдалину. Варто відзначити, що раніше Анастасія вже демонструвала знімки зі спокусливою фотосесії - виконавиця хвалилася бездоганною розтяжкою і пружними оголеними сідницями.

"Так ось воно що .... 🖤"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ви прекрасні!😍 👏 ", "Шикарно! Модель, світло🔥 🔥 🔥", " так Волочкова відпочиває. Дуже сильно вражає.😍 ", "Хороший циркуль💪 🔥", "як ви це робите Анастасія? 🔥", "Сильно 🔥", "Ого😮 Крута🔥", "Гарний вигляд, і форма теж🔥👏", "Вау вау 😍😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися