Відома українська співачка Jerry Heil показала целюліт на стегнах. У такий спосіб вона хотіла показати, що ідеальних людей не буває, і потрібно любити себе завжди.

Таким чином повідомляється, що на сторінці яни з'явилася нова фотографія. Там вона сидить на стільчику, і демонструє целюліт на стегнах.

При цьому, варто відзначити, що з'явився він навіть незважаючи на худорляву статуру дівчини.

Всьому виною став ненормований графік, як розповіла Jerry Heil у своєму пості.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Знайомтеся, це Містер Цілик. Ще той Дон Жуан. Обожнює жіночі стегна! Я вам просто покажу свій щільний суботній графік. Прокинулася близько 3 години ранку. Поїсти. Заснувши. Прокинутися. Поїсти. Заснувши. Прокинутися..."- пише дівчина в пості.

Пост Jerry Heil, фото: Instagram
Пост Jerry Heil, фото: Instagram

Більш того, такий набір ваги став помітний і оточенню яни. Вона зізналася, що навіть друг зазначив, що вона набрала.

Зараз співачка полетіла в Дубаї на відпочинок, і пообіцяла навіть незважаючи на це публікувати "пузаті фотки".

Нагадаємо, що Jerry Heil втратила голос, необережність вилізла боком: "Нюхаю....". Про це дівчина розповіла в новому пості на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil притиснулася до циклопа з " Маски "і розпалила інтригу ще більше:" зізналася, без сумніву...".

Також Знай.uа писав, що Jerry Heil довела Костянтина Меладзе і Віру Брежнєву до сліз:"минуло кілька років...".