Стало відомо про те, що виробники теплової енергії поставили під загрозу опалювальний сезон відразу в 15 регіонах країни.

Таким чином повідомляється, що борги виробників енергії поставили під загрозу зриву проходження опалювального сезону в 15 населених пунктах. Станом на четвер, 25 березня, відразу 56 підприємств на виконують вимог для отримання газу.

Для того, щоб надали газ в наступному місяці, квітні, компанії зобов'язані будуть заплатити 820 мільйонів гривень.

"Нафтогаз" заздалегідь опублікував список критичних боржників, щоб жителі кожної області мали можливість перевірити, чи входять вони до цього переліку.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зі списком боржників можна ознайомитися за посиланням.

Щоб убезпечити своїх клієнтів і успішно відпрацювати весь опалювальний сезон, виробники тепла повинні виконувати обов'язкові умови постачання газу (передбачено Постановою КМУ від 19 жовтня 2018 р. №867).

Нафтогаз, фото: УНІАН
Нафтогаз, фото: УНІАН

"Нафтогаз" закликав виробників, які не дотримуються вимог законодавства для отримання газу на пільгових умовах, провести свої розрахунки. Підприємство намагається йти на поступки всім максимально, і очікує подібного ставлення з боку інших.

Раніше повідомляли, останній перехід на літній час: коли українці прокинуться на годину раніше.

Як повідомляв Знай.ua, Кабмін руйнує плани України на євроінтеграцію через борги з "зеленими" інвесторами-Конеченков.

Знай.uа писав, президент Литви під час виступу в Раді закликав Україну відмовитися від імпорту електроенергії з Білорусі.