Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Виконавиця якось вже ділилася фотографіями в спортивному вбранні, в залі або під час тренувань. І сьогодні, 26 березня 2021 року, вона виклала кілька знімків зі спортзалу і заговорили про важливість часу для возз'єднання з собою.

"У суєті днів дуже важливо знайти час, щоб возз'єднатися з собою, налаштувати свої внутрішні антени на гармонію, любов і спокій ☺ ️ притягуємо успіх позитивними думками, розминаємо тіло і відкриваємо потоки достатку любові і успіху", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

"Красуня🔥 🔥 🔥", "Фігурааааа🤤 🤤", "Ваша фігура нереальна🔥🔥 наша космічна діва 😍 😍 😍 справжній приклад", "Ви в прекрасній формі😍 Каролін, у вас є якісь власні обмеження в харчуванні? Що любите і від чого відмовляєтеся для підтримки фігури?", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак в Україні засвітилася з відомим холостяком: "Буде дует з Кароль?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак, яка приїхала до Києва, тонко натякнули на Януковича: "Коли вже до Ростова?"

Знай.ua писав, Ані Лорак терміново примчала в Україну і зізналася, заради чого: "Улюблений, до божевілля"