Журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив про загострення на Донбасі.

В результаті обстрілу в районі селища шуми загинуло 4 українських військовослужбовців. Він зазначає, що це сталося о 13: 45. Путінські окупанти скористалися мінометами в районі селища шуми.

Відомо, що російські війська різко посилив активність в цьому регіоні після ротації 503-го батальйону морської піхоти.

Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news

"Ситуація не може не викликати занепокоєння, саме тут одна з тих точок, де противник постійно проводить обстріли з гаубиць, мінометів і стрілецької зброї. Саме в Шумах російське командування в листопаді 2020-го вимагало провести "інспекцію" Української лінії оборони. Висока ймовірність, що в районі шумів може послідувати Російська атака для захоплення передових українських позицій. Ситуація на фронті вимагає негайної реакції Верховного Головнокомандувача і Верховної Ради", - йдеться в публікації Юрія Бутусова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загострення на Донбасі, скріншот: Facebook
Загострення на Донбасі, скріншот: Facebook

"Яка реакція? Якого головкому, якої ради? Ви про що? Ситуацію може не вирішити, але стабілізувати жорстка позиція США і ЄС. Але її немає і не буде. Заходу вигідно методично виламувати рашіські зуби українськими кістками. Тому, то грошей дадуть трохи, до техніки б/у підженуть, то вичкажуть. Ось така фігня....", - написав один з користувачів у коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (загострення на Донбасі)
Коментарі, скріншот: Facebook (загострення на Донбасі)

Нагадаємо, ЗСУ натрапили на схованку військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають

Як повідомляв "Знай.ua", історія кохання на війні зворушила всю Україну: одружилися в госпіталі, п'ять років вставали з інвалідного візка

Знай.ua писав, на Донбасі захисники України врятували понад 80 тисяч життів: війна триває