Шоу "Маска" на каналі "Україна" продовжує набирати обертів — у дев'ятому випуску нарешті були викрито особистість Буряка, ким виявився співак Дмитро Каднай.

Подробицями життя героя на програмі ділиться програма "Зірковий шлях" — відповідний фрагмент шоу виклали на його офіційному акаунті у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, зірковий детектив Оля Полякова підозрювала, що Каднай серед учасників, проте кивала на Носорога. І це не дивно — Дмитра дуже вдало замаскували.

Буряк "Маска", фото: пресслужба "Україна"
Буряк "Маска", фото: пресслужба "Україна"

"Я завжди за незвичайні, несподівані рішення. Коли запропонував пісню «Смерека», то не думав, що вона буде такою — у стилістиці Бреговича. Та ми від усього кайфували, намагалися отримувати максимальне задоволення, наскільки це можливо. Окрім того, моїм завданням було не вбитися на сцені. У вас буває таке, що розв'язався шнурок, а ви на нього наступаєте? Уявіть, що замість одного черевика — три", — розповідає співак.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артист жартує, що точно не набере зайві кілограми — адже всередині Буряка занадто спекотно. Та складності додавала й голова персонажа, яка трималася лише на плечах. Керувати конструкцією доводилося власним тілом.