В індійському місті Делі затриманий чоловік отруїв дружину та її родичів за методом поваленого президента Іраку Саддама Хуссейна. 37-річний бізнесмен помстився за зірвану реінкарнацію батька.

Як повідомляє видання The Indian Express, поліція зацікавилася отруйником після скарги 62-річного Девендри Мохана Шарми, у якого померли дружина і одна з доньок, а інша донька з лютого перебувала в комі.

На його думку, їх отруїв чоловік доньки, яка вижила – торговець нерухомістю Варун Арора. Він приготував рибу, просочену талієм, і нагодував нею родичів Шарми, але не став їсти сам і не дав її своїм дітям.

У крові Шарми і його доньки, а також в організмі померлої дружини знайшли талій. Потім у будинку отруйника пройшов обшук. При вивченні вилученого ноутбука виявилося, що підприємець шукав в інтернеті інформацію про талій. Також Арора багато читав про те, як іракський диктатор Саддам Хуссейн використовував цю речовину для усунення суперників.

отрута, фото: Globallookpress
отрута, фото: Globallookpress

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Талій був куплений в інтернет-аптеці. Фармацевт повідомив, що покупець хотів використовувати його в якості інгредієнта для приготування гомеопатичного засобу від коронавірусу.

Після арешту Арора зізнався, що хотів помститися дружині, яка зробила аборт. Чоловік вважав цю дитину реінкарнацією свого покійного батька і був проти переривання вагітності, але дружину підтримали батьки і сестра.

Нагадаємо, українка на заробітках пережила отруєння аміаком і арешт.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Львовом кар'єр-вбивця поховав чоловіка під тоннами піску.

Також портал Знай.uа писав, що школяр замерз у снігах дорогою в село.