Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

18 березня 2021 року на Youtube з'явився кліп на пісню "Девочки Рулят". Він набрав більше двох мільйонів переглядів, 28 тисяч пальців вгору і 14 тис.пальців вниз. У відеоролику взяли участь Даша Астаф'єва, Леся Нікітюк, Тетяна Парфільєва та Анна Андрійчук. Зараз же на одному з фан-акаунтів Анастасії Каменських та Олексія Потапенка з'явилося кумедне відео з TikTok Потапа. На тлі грає пісня NK - Película.

"Я і мої спроби побути наодинцi😂", - йдеться в публікації.

Дружина продюсера постала майже повністю в чорному вбранні, крім светра. Вона стоїть над Олексієм і під біт починає бити його по лисині, а потім і зовсім по вухах, смикаючи його голову в різні боки.

"Drum bam bam Come and get some ¡Dale Dale! Drum Bam Bam Come and get some", - співається в пісні Насті Каменських на цьому моменті.

Нагадаємо, Настя Каменських зважилася на кардинальні зміни в житті: "У кожного настає момент..."

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Пухнаста" Настя Каменських похвалилася пружними формами в прозорому халатику

Знай.ua писав, Настя Каменських в бікіні обваляла сідниці в пісочку: "Навіщо труси...". Нещодавно знаменитість вирішила трохи поностальгувати, виставивши архівний кадр з райських Мальдів.