Українцям розповіли, як вплине перехід на літній час на рух поїздів "Укрзалізниці".

Детальніше про це пише прес-служба відомства в Facebook.

Відомо, що о 3:00 (за київським часом) 28 березня Україна переходить на літній час. Це означає, що стрілки годинника переведуть на 1 годину вперед. Однак, переведення годинника може заплутати пасажирів українських поїздів. У зв'язку з цим в "Укрзалізниці" пояснили, як не помилитися з часом прибуття і відправлення.

У квитках на поїзди "Укрзалізниці" вказано вже відкоригований графік руху приміських і пасажирських поїздів. Тому побоюватися на рахунок того, що ви не встигнете на поїзд або можете зустріти свого знайомого в не той час, не варто. Головне уважно подивитися в квитку час прибуття або відправлення поїзда, а також перевести свій годинник на коректний час.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Верховна Рада України хотіла скасувати постанову Кабінету Міністрів від 13 травня 1996 року, яка передбачає переведення годинників на літній час. Таким чином, українців могли назавжди залишити в "зимовому часі". Але, народні депутати не встигли прийняти законопроект до переходу на літній час, тому поки що громадянам все ще необхідно переводити стрілки годинника.

Нагадаємо, що поїзд "Укрзалізниці" рушив з порожніми вагонами, поки пасажири чекали на пероні:" Пробито чергове дно...".

Як повідомляв портал Знай.uа, киян посадять на швидкісну електричку – в передмістя за 20 хвилин.

Також Знай.uа писав, що харківські потяги залишилися без гальм.