Дочка народної української артистки Тоня Матвієнко взяла участь у Всесвітньому флешмобі зі своєю сім'єю.

Відповідне відео з'явилося на сторінці програми "Ранок" в Instagram.

Популярність української виконавиці Ніни Матвієнко спричинила за собою славу всієї її родини. Її дочка Тоня Матвієнко також активно просуває свою вокальну кар'єру разом з чоловіком Арсеном Мірзояном. У Тоні також є старша дочка Уляна, про долю якої поки немає інформації в мережі.

Нещодавно зоряне сімейство відвідало ранкову програму "Ранок", на якій взяли участь у Всесвітньому флешмобі. Ніна, Тоня і Уляна Матвієнко вирішили показати різні покоління в одному відео. Суть флешмобу полягає в тому, що жінки від молодшого покоління до старшого заходять в кадр, а потім кличуть свою маму.

Дівчата один за одним виходили в кадр, а в кінці Ніна Матвієнко сказала: "бережіть свою сім'я – це основа життя".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях шанувальники сімейства Матвієнко захопилися відеороликом і обсипали дівчат компліментами.

"Класно ... чуйно так" ,"Було дуже дуже дуже гарно!", "Прикольно!", "Дуже мила, приємна сім'я", - написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вирушив на схід України, де виступив перед військовими у Краматорську.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці коронували тещу Арсена Мірзояна Ніну Матвієнко: Незрівнянна.

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко здивувала схожістю з маленькою дочкою:"я або Ніна".