26 березня 2021 року на телеканалі СТБ відбувся четвертий епіхід довгоочікуваного і найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

В ході випуску відбулося досить подій. Михайло відправився з трійкою учасниць в бар, де зіграв з ними в алкогольну рулетку. Там же він поцілувався з Анною Гузеевой і Розалі Номбре. Далі слідував шикарний бал, на який дівчата прийшли в найкрасивіших сукнях. Там же виявилися "Холостяки" попередніх сезонів Макс Михайлюк і Микита Добринін, Григорій Решетник і Олексій Тригубенко, який боровся за серце Ксенії Мішиної.

В результаті епізоду без троянд залишилися Анна Гузєєва і 29-річна організаторка модних показів Вікторія, яка на своїй сторінці вирішила висловитися про рішення Михайла Заливако.

"Малюкові Біллі було несила зрозуміти і прийняти мою життєву філософію і правду.... правду про те, що "маски" це те, за допомогою чого ми виживаємо в цьому прекрасному, але іноді такому жорстокому світі, захищаючи свої ніжні ранимі душі від чужих плювків в них. І нічого спільного цей захист не має з лицемірством 🎭 амінь✨ проте слів не розібрати, коли в розпалі маскарад", - написала вона в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Вона зазначила, що говорить з Мішею на різних мовах і "мова" Тетяни Шевцової йому виявився зрозумілішим. І додала, що ніколи не слід вірити словам інших людей про когось, і завжди судити лише за власними враженнями.

Нагадаємо, Заливако влаштував учасницям побачення з колишніми "Холостяками": Тригубенко, Михайлюк, Добринін

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник замінив Михайла Заливако на Холостяку: "Продовжить боротьбу"

Знай.ua писав, Джессіка відкрила серце "Холостяку" Заливако: переїхала заради нього в Україну