Відомий український артист і актор "Квартал 95" Олександр Пікалов похвалився своїми байками, підготовлені до відкриття мотосезону.

Відповідний знімок гуморист опублікував у Instagram.

Олександр Пікалов відомий українцям не тільки завдяки гумористичній кар'єрі і ролі Віктора Януковича в "Вечірньому Кварталі", а й своїм захопленням – байками. У соціальних мережах Пікалов часто хвалиться своїми залізними "дітьми" і розповідає цікаві історії.

На цей раз Олександр представив шанувальникам два чорних байка, які пройшли повну підготовку до майбутнього мотосезону. Відомо, що відкривати його планують у квітні поточного року, однак коли Пікалов у ньому візьме участь невідомо, адже наступного місяця він вирушає до Туреччини на день веселощів.

"До відкриття сезону готові😂 😂 😂 🤘", - написав актор.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях шанувальники захопилися байками Олександра Пікалова, а до обговорення приєднався український танцюрист Євген Кот.

"Я ще не готовий!!!",- написав Євген.

Олександр Пікалов з глузуванням підтримав друга, заявивши, що вже пора готуватися.

Нагадаємо, що Олександр Пікалов з " Кварталу 95 "образив усіх, хто позаду нього:"пішов на х*й".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кошовий, Пікалов, Карпов, Великий, Ткач та інші вирушили на Донбас.

Також Знай.uа писав, що Олександр Пікалов вистрибнув роздягненим на покинуту сцену в Авдіївці.