У місті Дніпро покупці виявили гнилі фрукти по акції-супермаркет" Сільпо " обрадував підгулявшими мандаринами за пів ціни.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Народний Ревізор".

Кожен день українці все частіше стикаються з недобросовісними продавцями - будь то супермаркети або маленькі продуктові біля будинку. Сьогодні в продуктах харчування можна знайти залишки целофану, шматки заліза або просто купити гнилі продукти за зниженою ціною.

Так сталося і цього разу – в місті Дніпро покупці виявили гнилі мандарини, які супермаркет "Сільпо" вирішив продати по акції. На опублікованих знімках можна побачити, що фрукти вже давно втратили свіжість, а деякі були цілком покриті цвіллю.

"Гниль по акції. У супермаркеті зробили акцію на підгулялі мандарини. Персонал, мабуть, вирішив, що раз народ скуповує, то цитрусові можна не перебирати. У підсумку на полицях "красуються" ось такі фрукти", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Мандарини / фото : Народний Ревізор
Мандарини / фото : Народний Ревізор

Варто відзначити, що купувати продукти навіть з невеликою кількістю цвілі вкрай небезпечно. Цвілеві грибки в процесі росту виділяють небезпечні - мікотоксини, які не руйнуються навіть при термічній обробці продуктів.

Продукти з цвіллю, отруєні мікотоксинами, можуть викликати нудоту, блювоту і діарею, а також гостре ураження печінки. Часте вживання навіть злегка зіпсованих цвіллю продуктів може пригнічувати імунний захист організму і в перспективі викликати рак.

Нагадаємо, що українцям впарили ковбасу з неприємним сюрпризом: можна зламати зуби.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові в популярному супермаркеті городянам продали зіпсовану рибу.

Також Знай.uа писав, що українцю надіслали питну воду з грязьовим осадом: "комплімент від виробника".