Наші читачі вже знають сумну новину про те, що четверо бійців Збройних сил України загинули під час сутички з путінським бойовиками. Відомо, що українські захисники вели вогонь у відповідь на ворожі обстріли біля населеного пункту Шуми, біля Горлівки.

Повідомляється, що "відповідь" українських бійців була результативною. Про це заявив переселенець з ОРДО Олександр Чернов, який обізнаний про ситуацію в місцевих лікарнях.

За словами Чернова, до міської лікарні №2 міста Горлівка доставили одного "двохсотого" і двох "трьохсотих" терористів ДНР. Один поранений бойовик потрапив у абдомінальну хірургію, інший в нейрохірургію. Труп завезено в морг. Олександр Чернов не виключає доставку ще одного "двохсотого".

Публікація Карпюка, скришот: Facebook
Публікація Карпюка, скришот: Facebook

Фронтовий волонтер Олександр Карпюк (Serg Marco) повідомив, що бій під Горлівкою був інтенсивним і обопільним: "в обидві сторони працювало все". Перед цим нібито було знищено ДРГ терористів - начебто загинуло четверо бойовиків. Після цього і почалася артилерійська бійня.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публікація Олександра Чернова, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Чернова, скріншот: Facebook

Терористи ДНР (третя бригада і "Сомалі") відпустили з фронту під Горлівкою на ротацію 35-ту бригаду морської піхоти ЗСУ без єдиного пострілу (від гріха подалі). А ось для їх змінників з десятої гірничо-штурмової бригади ЗСУ влаштували "теплий прийом".

Раніше повідомляли, експерт пояснив, як Росія використовує українських громадян у війні на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, донеччанин служив в "ЛНР" і повернувся з окупації до України, його історія приголомшує: "Це все брехня".

Знай.uа писав, у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька донька.