Відома українська телеведуча Ольга Фреймут дала українцям черговий урок з етикету-чи потрібно говорити: "смачного" людині, яка вже їсть.

Відповідне відео вона опублікувала в TikTok.

Ольга Фреймут відома українцям не тільки завдяки програмі "Ревізор" на Новому каналі, а й через уроки з етикету, які вона регулярно дає в соціальних мережах.

Нещодавно Ольга Фреймут вирушила зі своєю дочкою Златою в подорож по Грузії – очевидно, звідти телеведуча і записала новий відеоролик.

У своїй публікації Фреймут розповіла, чи потрібно говорити: "смачного", коли людина збирається їсти, або, коли вже їсть. За її словами, дана фраза є пережитком радянських часів і в сучасному світі в ній немає потреби.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Говорити "смачного" не обов'язково. Коли ви застали людину за трапезою, можна промовчати – так буде ввічливіше. Говорити "приємного", коли ви бачите, що людина є – це відголоски радянських часів", - заявила телеведуча.

@freimut.news

Чи обов‘язково казати «Смачного!»? Ні. Особливо, коли людина вже щось їсть, а їй доводиться відповідати.

♬ оригінальний звук - Фреймут Оля

Нагадаємо, що Фреймут в прозорій сукні зізналася про потаємне - " дуже страшно!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками трепетними архівними кадрами.

Також Знай.uа писав, що Оля Фреймут показала дещо апетитне і заборонила торкатися: "не мацаємо".