Сьогодні ми з вами навчимося готувати суп з домашньою локшиною.

Для цього нам знадобиться 800 грам м'яса, одна-дві цибулини, одна морква, стільки ж солодкого перцю. Також два помідори, столова ложка томатної пасти, чотири картоплини, сіль, перець і зелень за смаком, і рослинне масло. Для локшини - 6-7 столових ложок борошна, одне яйце і сіль.

Приготування супу, скріншот: Youtube
Приготування супу, скріншот: Youtube

Приготування починається з м'яса. Його слід опустити в холодну воду і варити до готовності, періодично знімаючи пінку і посолюючи в процесі варіння. Далі бульйон потрібно буде процідити і нарізати м'ясо на невеликі шматочки.

Потім беремося за цибулю. Нарізаємо його і обсмажуємо на невеликій кількості масла разом з натертою на крупній тертці морквою, солодким перцем, томатною пастою і помідорами, нарізаними дрібним кубиком. До зажарки вливається бульйон, а в киплячий бульйон опускається картопля, потім м'ясо. Його потрібно варити хвилин 15-20.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування супу, скріншот: Youtube
Приготування супу, скріншот: Youtube

Щоб приготувати локшину необхідно перемішати виделкою яйце з сіллю, додати борошно і замішати тісто. Потім розкачати його тонко, сушити на сковороді з двох сторін по п'ять секунд, тонко нарізати, додати в суп і варити ще хвилин п'ять.

Суп залишається поперчити, посолити і додати зелень, за смаком.

Нагадаємо, домашня гірчиця на розсолі для справжніх козаків: дідівський рецепт до великоднього столу

Як повідомляв "Знай.ua", ароматне печеня зі свининою і картоплею - смачно, як у мами

Знай.ua писав, ніжна ковбаска з квасолі без грама м'яса: ідеальна закуска в Великодній піст