Апетитне сало, приготоване у цибулинні, за справжнім сільським рецептом виходить настільки смачним, що ви здивуєтеся!

Рецептом сала по-сільському поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому"

Інгредієнти:

  • Свиняче сало c прошарками м'яса - 1 кг;
  • Цибулиння — 1 кг;
  • Сіль - 3 ст. ложки;
  • Лавровий лист — 10 штук;
  • Часник — 1 головка;
  • Червоний перець - за смаком.

сало, скріншот з відео
сало, скріншот з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Хустка на плечі й кросівки: український лоукостер SkyUp змінює форму через скарги персоналу

Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" похвалилася бронзовою засмагою в міні-бікіні: "Зірка Сходу"

Справжні імена та прізвища Дантеса, Саніної, Джамали, Тіни Кароль: Камалія "порвала" всіх

Настя Каменських загіпнотизувала формами в "дірявих" колготах: "Ідеальна фігура"

Показати ще

Спершу наберіть цибулиння орієнтовно з одного кілограма цибулі. Сполосніть його у воді, а потім доведіть до кипіння з розрахунку на 1,5 л води. Додайте кілька ложок солі і поваріть протягом 5 хв.

За цей час промийте сало та поріжте його на шматочки по 200-300 грамів. Покладіть його до лушпиння, вода повинна покрити сало. Доведіть до кипіння, потім температуру понизьте до середньої і варіть протягом 25 хвилин. Після цього зніміть в вогню і дайте охолонути. Сало у цей час повинно перебувати у рідині.

Для приготування маринаду, через часниковий прес пропустіть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Сало просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і втирайте у нього маринад. Далі загорніть у фольгу і покладіть на 12 годин в морозилку.

Через 12 годин апетитне сало можна нарізати скибочками і подавати з чорним хлібом, маринованими і солоними овочами, соусами.

Сало по-селянськи, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Сало по-селянськи, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Нагадаємо, замінять вареники зі сметанкою: картопляні крученики з цибулькою нашвидкуруч. Ця страва стане відмінною альтернативою вареникам

Як повідомляв портал "Знай.ua", апетитний бургер без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно. Відмінна ідея, щоб посмакувати чимось апетитним у період Великого посту

Також "Знай.ua" писав, найкращі рецепти тіста, які зекономлять ваш час: дріжджове, бісквітне, листкове і пісочне. Вони виручать, коли хочеться швидко приготувати щось смачненьке