Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов спробував пояснити причини затримок у виконанні вакцинації населення. Основною проблемою очільник МОЗ назвав неготовність пунктів для вакцинації, пославшись на дивні приводи, за які йому соромно.

Про це член уряду розповів в інтерв'ю фінансованого урядом США Радіо свобода.

"Ми відстаємо майже у два рази, трішечки менше, в 1,8 раза від того плану, який ми намітили", – прокоментував ситуацію Степанов.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (М.Степанова)
Максим Степанов - фото з Фейсбук (М.Степанова)

Головна причина затримок — неготовність пунктів для вакцинації, при чом пояснення такої неготовності настільки дивні, що міністру, за його словами, "соромно".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Там – не встигли, а там – «в нас не було бажаючих», «а ми вирішили перенести відкриття пункту вакцинації, бо ми там ще не верифікували до кінця», «не додзвонилися цим людям, які прийдуть вакцинуватися 80+», «а ми вирішили, що ми будемо поступово це відкривати», «а в нас дала збій система – ми не змогли відвантажити вакцину", – пояснив Степанов.

Раніше повідомляли, Кличко дістав киян у переповнених маршрутках: "Куди ви їдете?".

Як повідомляв Знай.uа, локдаун перетворив Київ на місто черг і тролейбусів, що пролітають повз.