В Одесі представники національної поліції затримали грабіжника, який на допиті розповів, як "ввічливо" поводився з продавчинею, у якої з холодною зброєю відібрав гроші та ювелірні прикраси.

Про це повідомляє пресслужба одеської поліції.

"Зловмисник проник до крамниці, знаючи що там працює літня жінка, яка не чинитиме йому опір, і, погрожуючи ножем, відібрав у неї коштовну каблучку та три тисячі гривень виторгу.

За добу оперативники встановили: правопорушення скоїв 27-річний місцевий мешканець, у суді на розгляді відносно якого наразі знаходяться обвинувальні акти за крадіжку, грабіж та тілесні ушкодження. Поліцейські вилучили у чоловіка ймовірне знаряддя злочину (ніж) та прикрасу потерпілої, викрадені ж гроші, з його слів, він встиг витратити", — йде мова у повідомленні правоохоронців.

Вилучена у грабіжника каблучка, кадр з відео
Вилучена у грабіжника каблучка, кадр з відео

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Характерним є відео з затриманим — на ньому імовірний злочинець поводиться показово ґречно і стверджує, що "чемно попросив" у продавчині цінності, за що в українських медіа його прозвали "найввічливішим грабіжником на Землі".

Нагадаємо, водійське посвідчення в Україні стане ще важче отримати: доведеться здавати новий іспит.

Як повідомляв портал Знай.uа, київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна".