Секретар РНБО Олексій Данілов висловив упевненість у тому, що Крим повернеться до складу України ще "за нашого життя".

Відповідну заяву він зробив під час інтерв'ю Радіо НВ.

Цікаво, що окрім відновлення державної цілісності України, Данілов пророкує і звільнення народів, які зараз входять до складу Російської Федерації, у тому числі й чеченського.

"Ми не знаємо, що буде відбуватися в Росії. Я можу з упевненістю сказати - і вже неодноразово про це говорив, - що ми побачимо з вами вільну Ічкерію, ми побачимо з вами вільний Татарстан, ми побачимо з вами Крим в складі України. Це буде обов'язково при нашому житті", - заявив секретар РНБО.

Засідання РНБО, сайт президента
Засідання РНБО, сайт президента

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Данілов відповів на запитання інтерв'юерки про те, хто відповідатиме за “Харківські угоди”, захист національних інтересів України, чи готова українська влада до ескалації з боку Росії та який сенс розмовляти з Володимиром Путіним, - з чим можна ознайомитися на відео.

Нагадаємо, Володимир Зеленський застосував санкції до Януковича, Азарова і Поклонської: "Персональні апетити".

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Зеленський пообіцяв українцям гроші за землю: платитимуть від народження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям видадуть нові паспорти: Зеленський пояснив, як це працюватиме.