Відома українська спортсменка, перша ракетка країни, зірка французького чемпіонату "Ролан-Гаррос" і справжня красуня Еліна Світоліна не втрачає часу даремно. Після казкових миттєвостей у Флориді (США) Елі порадувала шанувальників цікавими кадрами.
Цього разу Еліна Світоліна опублікувала гарячий ролик про свою буденну рутину, приправивши це все гангстерською піснею.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Еліни Світоліної в мережі Instagram.

"Я просто залишу це тут...", - підписала публікацію Світоліна.

На опублікованих кадрах можна почути трек всесвітньо відомого американського репера Емінема "Fack". До слова, дану композицію сповнено доволі добірною англійською лайкою, хоча і в іронічній формі, що не дуже до лиця українській чемпіонці. Однак, це її вибір і ми не маємо права його засуджувати, можливо нашу чемпіонку мотивують такі пісні.

Еліна Світоліна, фото: Instagram  
Еліна Світоліна, фото: Instagram  

Підпис на кадрі "Always hungry" - "завжди голодна" або "постійний голод".

Також не секрет, що відео змонтовано в стилі TikTok, на кожному новому кадрі Еліна залишила підпис, десь вона - "йде з дому", десь вона - "постійно голодна". Цікаво, що Еліна для кожної миті ролика корчить незадоволені гримаси.
Також варто нагадати нашим читачам, що відомий український співак Святослав Вакарчук не забуває радувати своїх шанувальників і в соціальних мережах. Нещодавно співак опублікував майже історичне фото з двома зірками спорту - першою ракеткою України Еліною Світоліною та Сергієм Стаховським.