2 квітня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбудеться п'ятий епізод всіма улюбленого і довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

Новий тиждень перенесе дівчат на кілька століть у минуле і одна з улюблениць публіки, Юлія "Зайка", на своїй сторінці вирішила поділитися враженнями про це. Їй дуже сподобалася ця ідея, адже в школі одним з її улюблених предметів була історія.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

"Мені б хотілося перенестися в епоху Стародавнього Єгипту, щоб дізнатися секрети краси у цариць Клеопатри і Нефертіті отправ відправиться в колиску європейської культури - Стародавню Грецію і ввібрати в себе мудрість Аристотеля і Піфагора🧠 і звичайно ж заглибитися в нашу історію і потрапити в часи Київської Русі, коли зводилися Золоті ворота️ і Софійський собор ️ ️ хотілося б зустрітися з князем Ярославом Мудрим і осягнути таємницю великої жіночої сили, якою володіла княгиня Ольга️", - написала Юлія до публікації і поцікавилася у публіки, в якому столітті хотіли б побувати вони.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я б хотіла початок 20-тих 😍 🔥 і в принципі 20-тий століття мені дуже імпонує🔥", "Я б хотіла в Азію... в епоху Чосон... Дуже цікаво там побувати...)))", - написали деякі користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюблениця "Холостяка" Зайка Юля зафлиртует з іншим на очах у Міші: "Це кінець?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Зайка" Юля з "Холостяка" відверто поділилася "щастям": "Муркотіння і поцілунки"

Знай.ua писав, "Зайка" Юля з "Холостяка" розкрила секрет, як домоглася першого поцілунку від Міші: "Бачила чортиків в очах"