Українська співачка і суддя проекту "Голос країни " Надя Дорофєєва часто ділиться з шанувальниками кадрами не тільки професійного, а й особистого життя.

Цього разу в Stories Instagram артистка показала, як вони розважаються вдома з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, до них прийшов в гості Монатік і вони зайнялися незвичайною справою.

Так, Дантес і Монатік вирішили зайнятися хобі багатьох українських чоловіків – риболовлею. Однак зробили вони це вдома у артистів.

За кадром залишилося те, чи вдалося Дантесу зловити хоч щось, але на короткому ролику Володимир підсікає дерев'яною вудкою, а Монатік захоплено спостерігає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Крім того, в цей вечір хлопці дивилися Ліпсінг батл, де в тому числі брав участь колишній колега по групі "Время и Стекло" Позитив. Його образ в стразах і пір'ї викликав сміх у Наді.

"Льоша, господи", - каже дівчина за кадром.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва опублікувала короткий відеоролик зі спокусливими танцями. Варто зауважити, що 19 березня міні-альбом Дорофєєвої dofamin був опублікований на всіх цифрових майданчиках, а на YouTube артистки вийшли mood-відео на live-версії всіх 5 треків.

"Фрістайл від мене і оператора ☄️ #atebe", - написала Надя Дорофєєва в описі до фотографії.

Раніше ми повідомляли, чоловіки своїми ротами зачарували Дорофєєву, поки Дантес не бачить.

Як повідомляв "Знай.иа", Надя Дорофєєва показала, чим зайнялася без Дантеса.

Також "Знай.иа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої Дантес ошелешив інтимним визнанням.