Зі світу великого боксу прийшли цікаві новини. Так, в суботу, 27 березня, в Гібралтарі на арені Europa Point Sports Complex відбувся реванш тимчасового чемпіона WBC у важкій вазі Олександра Повєткіна проти британця Ділліана Уайта.

У першому бою в серпні росіянин переміг нокаутом. Олександр Повєткін (36-3-1, 25 КО) програв Ділліану Уайту (28-2, 18 КО) нокаутом у четвертому раунді.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного зі спортивних російських видань, а також публікації Андрія Рябінського в мережі Twitter.

Публікації Андрія Рябінського, скріншот: Twitter
Публікації Андрія Рябінського, скріншот: Twitter

Тепер же, після бою, промоутер Андрій Рябінський, який представляє інтереси Олександра Повєткіна, заявив, що бій-реванш з Ділліаном Уайтом був останнім поєдинком росіянина на профі-ринзі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Рябінський написав у Twitter: "Я думаю, це останній бій. Вмовлятиму Сашу завершити кар'єру". Перемогу в другому бою здобув Ділліан Уайт, який нокаутував Олександра в 4-му раунді і відібрав у нього пояс тимчасового чемпіона за версією WBC. Повєткін після бою відчував себе зле і відправився до лікарні на медичне обстеження.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що реванш повинен був пройти в листопаді, але не відбулася через те, що Повєткін заразився на коронавірус.

Статистика 41-річного Повєткіна - 40 боїв, 36 перемог, 3 поразки, 1 нічия.

Статистика 32-річного Уайта - 30 боїв, 28 перемог, 2 поразки.

Раніше повідомляли, "Слуга народу" Жан Беленюк несподівано накинувся на Кличка ззаду: "Ще в строю".

Як повідомляв Знай.uа, чемпіон світу на шаленій швидкості впав з трампліну: рокові кадри.

Знай.uа писав, зухвалий Берінчик кинув виклик Усику: "Битимуся на голих кулаках".