Російський боксер Олександр Повєткін переміг британця Ділліана Уайта в поєдинку за титул тимчасового чемпіона за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі.

Про це повідомив ресурс Talksport.

Бій став головною подією в професійному боксі після закінчення пандемії-перед виходом боксерів відбулося фаєр-шоу, а ринг проходив у дворі головного британського промоутера Едді Хірна.

Поєдинок став вирішальним для кар'єри 40-річного Повєткіна. У його віці досить складно отримати можливість взяти участь в титульному бою, що могло б негативно позначитися на мотивації залишатися в спорті. За його суперником була перевага в молодості, зростанні і розмаху рук.

З об'єктивних причин російському боксеру було важко переносити всю дистанцію 12-раундового бою, Повєткін довгий час виглядав аутсайдером. У четвертому раунді боксер двічі опинявся в нокдауні, причому Англійський суперник укладав спортсмена" неробочою " лівою рукою. Довгий час кут Повєткіна перебував у розпачі, але після перерви Олександр повернувся на ринг і незабаром зайняв ідеальну позицію, щоб відправити Уайта в глибокий нокдаун.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: Facebook

"Після четвертого раунду я себе нормально відчував, нокдауни були, але відчував себе добре, мені пощастило, що вийшло так вдарити. Деякі бої Уайта я дивився і бачив, що він пропускає знизу, відпрацьовував комбінації зліва знизу і справа, потрапив добре, може бути, це кращий нокаут в моїй кар'єрі. Я готовий з будь-яким боксувати, просто хочу ще боксувати", - заявив Повєткін.

Наступний бій за титул WBC боксер проведе з Вайлдером або Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Ломаченко проти Лопеса: контракт підписаний, дата бою призначена, зворотної дороги немає.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чемпіон світу з боротьби вигнав дружину на весіллі, дізнавшись що вона ескортниця - "колишній прислав...".

Також "Знай.uа" писав, що мірова рекордсменка з бодібілдингу задумалася про дитину-однак тоді доведеться кинути спорт.