Зовсім недавно стало відомо, що колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв став батьком вдруге.

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 330 тисяч осіб. Однак останні фотографії відносяться до народження його дитини. Нещодавно він з посмішкою на обличчі тримав крихітку на руках, а зараз він зробив селфі з палати разом з дружиною. Дмитро заявив, що з ним стався найкращий сценарій народження дитини.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

"Виїхати після вечірки, де друзі, музика і танці, прямо в госпіталь. Схоже, найкращий сценарій народження складно уявити. Саме так сталося з нами і тепер це, без сумніву, ще одна сімейна історія, яку ми із задоволенням і посмішкою будемо згадувати і переказувати все наше життя. Дивовижна пригода триває. Щасливий❤️", - написав він у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Щасливого і довгого життя вашій родині❤️❤️❤️", "Ви заслужили це щастя 🙏 ❤️ дуже рада за Вас 🌞", "Ммої привітання 🎉 ростіть здоровенькими", "Вітаю, Дмитро. Здоров'я вашій дитині 🙌❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв став батьком вдруге, навіть показав обличчя малюка

Як повідомляв "Знай.ua", син Шепелєва і Фріске виграв перші змагання: "Мама теж би пишалася":

Знай.ua писав, вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки: "Завалився на диван і втомився..."