Популярна співачка з Києва, яка вже давно живе і працює в Росії, Наташа Корольова, схоже, вже відійшла від галасу зі зрадою чоловіка Тарзана. Цього разу Наташа взялася за життя синочка Архипа. Мама і син побували на церемонії вручення нагороди "Fashion People Awards Teens" в Москві.

Наташа Корольова дуже зраділа таким успіхам чада і тут її "прорвало", співачка почала стару пісню про головне, мовляв найважливіше - це сім'я, що ж, її зрозуміти можна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

"Вчора для нас з Архипом @grek_grex відбулася важлива подія. Подія - як якийсь підсумок, якась риса, а може бути, якийсь символ того, що наша сім'я міцна, побудована, перш за все, на любові один до одного, на повазі вибору один одного, на прощенні і прийнятті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так важливо кожному з нас бути щасливим вдома, і як трепетно кожен з нас протягом усього свого життя в'є гніздечко, створює своє вогнище, яке і стає нашою фортецею. З дитинства ми вбираємо традиції і цінності сімейних відносин, які передаємо нашим дітям.

І це стає фундаментом міцної сім'ї, здатної сказані на вівтарі слова - "клянуся любити тебе в горі і в радості, в багатстві і в бідності, в хворобі і в здоров'ї" - пронести через все життя і прожити їх разом. Очі в очі. Душа в душу. Дякуємо Fashion People Awards Teens за нагороду саме в цій номінації, номінації "сімейні цінності". Для нас це важливо. Бережіть свої сім'ї, друзі!", - пише Наташа Корольова.

Важливо також зазначити, що віддані шанувальники Наташі Корольової почали активно коментувати публікацію. Ось, що пишуть фанати: "Вуса зовсім не йдуть, терміново поголити і нігті вичистити не дівчинка, а Наташа чудо обожнюю Вас", "Вітаю вас. Наташа, ви супер, здоров'я і успіхів вам у всьому, тільки вперед", "Ви виявилися мудрою жінкою, Наташа. Не кожному дано зберегти сім'ю і довіру. Ціную довірчі відносини з дітьми, намагаюся теж бути подругою для доньки.", "Сім'я Адамсон", "Нафарбовані нігті? Що відбувається, хлопчик він???".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Тарзан відправився з Корольовою на Мальдіви, намагаються зберегти шлюб.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік-зрадник Корольової Тарзан продемонстрував оголене тіло рибам: "Ляпота".

Знай.uа писав, "вигнанку" Наташу Корольову покликали назад до України: "Як у добрі часи".