Відома українська співачка, колишня учасниця групи " Время и Стекло "і тренер 11 сезону шоу" Голос країни: Перезавантаження " Надя Дорофєєва вирішила поділитися своїми враженнями з шанувальниками.

Надя Дорофєєва в перерві між зйомками встигає приділяти час собі і своїм улюбленим заняттям і захопленням. Цього разу з шанувальниками 30-річна знаменитість вирішила поділитися своїми враженнями за минулий тиждень. І серед них виявилися серіал, пісня, альбом, книга і їжа. І зовсім не знайшлося місця рідним людям. До речі, в кінці першого весняного місяця Надя вважає за краще їсти пиріг з вишнею.

"Давайте обміняємося враженнями за цей тиждень 🚀

1.Пісня тижня: Andro & Скриптоніт-Dragon

2.Книга тижня: "Камера обскура" - Набоков

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

3.Їжа тижня: пиріг з вишнею

4.Серіал тиждень: "Emili in Paris"

5.Альбом тижня-Dofamin", - пише Дорофєєва.

Нагадаємо, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Надя Дорофєєва опублікувала короткий відеоролик зі спокусливими танцями. Варто зауважити, що 19 березня міні-альбом Дорофєєвої dofamin був опублікований на всіх цифрових майданчиках, а на YouTube артистки вийшли mood-відео на live-версії всіх 5 треків.

"Фрістайл від мене і оператора ☄️ #atebe", - написала Надя Дорофєєва в описі до фотографії.

Раніше ми повідомляли, ноги Нікітюк перемогли груди Астаф'євої, конфлікт розгорівся на очах Насті Каменських.

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва зізналася, що вживає.

Також "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва показала, чим зайнялася без Дантеса.