Українські зірки Павло Зібров і Леся Нікітюк продемонстрували непристойні рухи і пози.

Пост про це розмістив сам вусатий артист на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Український співак Павло Зібров, який продовжує зберігати свіжість, гумор і дотепність у своїй творчості та житті, опублікував декілька пікантних світлин з Лесею Нікітюк, українською телеведучою.

Світлині зроблена за кулісами проєкту “Ліпсінк Батл”, що виходить на телеканалі “1+1”. Зібров убраний у чорний костюм, який розбавляє чорна кофта у білий візерунок. На Лесі - чорні шкіряні штани, леопардова кофтинка й високо піднятий хвіст. Зірки на світлинах “бешкетують”: труться одне об одного різними частинами тіла, часто пахом і задом. При цьому обличчя у них спокійні і водночас веселі.

Павло Зібров і Леся Нікітюк, фото Інстаграм
Павло Зібров і Леся Нікітюк, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Такими словами підписав Зібров ці фото: “Трошки 🔥🔥🔥🔥 від Павла Миколайовича та Лесі Іванівни”.

Павло Зібров і Леся Нікітюк, фото Інстаграм
Павло Зібров і Леся Нікітюк, фото Інстаграм

“Ліпсінк Батл” - шоу на перевдягання. Українські зірки та знаменитості перевдягаються у зіркові образи як української сцени, так і закордонної. Мета - продемонструвати рухи й атмосферу максимально схожу на ту, яку дає артист, якого наслідують. Веде це шоу Потап і Тіна Кароль.

Нагадаємо, що напівгола Леся Нікітюк показала медовий місяць:"Тигриця".

Також Знай.uа писав, що Потап запалив з 15-м розміром Міли Кузнєцової на очах у всієї країни: "а Настя не ревнує?".