8-річна модель Міла і 13-річний блогер Паша "пропали" : тепер недоступні

Сторінка восьмирічної блогерки і моделі Мілани Маханець і сторінка її друга, 13-річного блогера Паші Пая зникли з соціальної мережі Instagram.

Мілана і Паша, фото: Instagram
Мілана і Паша, фото: Instagram

За адресами, де раніше розташовувалися їх сторінки, зараз висвічує повідомлення: "на жаль, сторінка не доступна. Можливо, ви скористалися недійсним посиланням або сторінка була видалена". Поки що не було коментарів, хто саме послужив ініціатором такого рішення.

Українці з 1 квітня зможуть піти до лікарів без направлення: до кого вдасться потрапити в "обхід" сімейного

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

З 1 квітня українці мають право без направлення сімейного лікаря звернутися до гінеколога, психіатра, нарколога, стоматолога, фтизіатра і педіатра. Про це прес-служба Національної служби здоров'я України (НСЗУ) повідомила в Telegram.

У прес-службі нагадали, що з 1 квітня почне діяти програма медичних гарантій-2021. Для доступу до безкоштовних послуг пацієнтам потрібна декларація з сімейним лікарем і електронний напрямок від нього, а також вибір лікарні, яка має відповідний контракт з НСЗУ.

Співачка Камалія відмовляється від танців через проблеми зі здоров'ям

Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 219 тисяч осіб.

Камалія, скріншот: Youtube
Камалія, скріншот: Youtube

- Ваша сім'я досить складно перенесла COVID-19, з якими наслідками зіткнулися? Тому що, ви після одужання літали до Німеччини на обстеження.

"Є наслідки, звичайно. Це і стомленість велика, десь задишка є", - підсумувала Камалія.

"Паспорт вакцинації" вже офіційно представили: який вигляд матиме документ

Єврокомісар Тьєррі Бретон, відповідальний за вакцинацію в ЄС, представив макет так званого "паспорта вакцинації" — майбутнього Європейського сертифіката здоров'я. Такі документи повинні вступити в силу з 15 червня.

Європейський сертифікат здоров'я, зображенн Telegram
Європейський сертифікат здоров'я, зображенн Telegram

"з того моменту, коли ми зможемо бути впевнені, що кожен європеєць, який бажає зробити щеплення, матиме рівний доступ до вакцини буде добре, що ми зможемо мати механізм, сертифікат, який демонструє ваш стан здоров'я", - сказав Бретон.

Агресивні фанати "чистоти нації" побили хлопця за російський реп у центрі Києва

У Києві двоє агресивно налаштованих молодих людей, які за їхніми ж словами сповідують праворадикальні погляди і дуже переживають про питання "нації", вдарили вуличного музиканта за те, що той виконував композицію одіозного російського репера Моргенштерна.

Також нападники тиснули на жертву психологічно і погрожували тілесними каліцтвами у разі повторення помилок.

[quote author=""]"звичайно, не можна

Після того як музикант на камеру сказав про те, що більше не виконуватиме треки Моргенштерна, ультраправі заявили, що йому треба "дати закріпний по пузу", ставши погрожувати хлопцеві насильством. У якийсь момент один з чоловіків вдарив потерпілого в бік.

"Холостяк" Михайло Заливако загуляв з " колишнім"

Нинішній "холостяк" Михайло Заливако і колишній головний герой шоу Макс Михайлов ходять по під'їздах, де навіть двері розмальовані.

Михайло Заливако-холостяк однойменного шоу в 2011 році зустрівся з Максом Михайлюком - одним з колишніх "холостяків". Чоловіки зробили спільне фото на тлі великих дверей красивого насиченого зеленого кольору. На двері червоною фарбою написано"любов". Михайло позує в коротких штанях бурячкового кольору, білій футболці і чорній куртці. На Максу-блакитні джинси, чорна кофта і куртка насиченого сірого кольору. Чоловіки розслаблені і посміхаються. Михайло поклав руку на плече товаришеві.

ПриватБанк "засмоктує" картки українців у найвідповідальніший момент

В останні кілька місяців на один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" ллються тонни негативу, а все через те, що клієнти продовжують знаходити "баги" у вже застарілому обладнанні, таких як банкомати або мобільні додатки.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"Коротше, брату виконавча служба заблокувала рахунки через невеликий борг 2000 грн. Що зробив приват банк, розблокували його рахунки і взяли від туди гроші 900 грн, і заблокували назад. Це нормально взагалі?!.. І що за маячня, пересилав гроші на карту, заплатив комісію за одержувача, так ще й з одержувача зняли гроші за надходження грошей на карту.