Як відомо, зовсім скоро парафіяни відзначатимуть світле свято-Великдень. У зв'язку з цим з мережі почали з'являтися цікаві ідеї стосовно того, як пофарбувати крашанки натуральними барвниками.

Таким чином повідомляється, що крім лушпиння цибулі, в природі є величезна кількість барвників, які зроблять яйця святковими.

Для того, щоб зробити їх зелений, можна використовувати шпинат. Для цього потрібно залити кілограм зелені 2 літрами води, і поставити на повільний вогонь. Варитися має до тих пір, поки вода не стане потрібного відтінку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього додайте столову ложку лимонного соку, і 2 ложки оцту. У готовий відвар опустити приготовані яйця, і тримати до тих пір, поки вони не забарвляться.

Задля жовтого забарвлення знадобиться куркума і паприка. Для того, щоб колір був яскравим, потрібно додати в воду 2 ложки оцту.

Темно-синій виходить з домашнього червоного вина з водою, в співвідношенні 1: 1. У воду слід додати три столові ложки оцту і ложку солі. У цій суміші замочіть яйця.

Щоб отримати від ніжно-рожевого до бузкового відтінку, підійде якась Лісова ягода. Шкаралупу натерти свіжою або замороженою ягодою, після чого залишити сушитися.

Задля небесно-синього кольори потрібно повторити ті ж дії, що і з ягодами, але, використовувати червону капусту.

Жовтогарячий колір: з моркви зробіть фреш. Зварені яйця опустіть в рідину щонайменше на годину. Інтенсивність забарвлення буде залежати від часу, який яйце пролежить у фреші.

Задля світло-коричневого кольору знадобиться міцна кава, в який потрібно буде опустити яйця.

А для трояндовий візьміть сік журавлини, і потримайте в ньому ваші крашанки.

Нагадаємо, що дієтолог розповів про те, чим можна харчуватися у Великий піст, щоб це приносило максимальну користь для вашого здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, шоколадне печиво" гнізда " на Великдень: рецепт солодощі, яка тане в роті.

Також Знай.uа писав, що до травня в Україні очікується подорожчання деяких товарів. Так, в 2021 році овочі вже подорожчали на 25% і така тенденція збережеться до травня і показник може досягти 75%.