Відомий український телеведучий Григорій Решетник порадував фанатів новим фото. Там він з'явився не один, а з люблячою дружиною.

Таким чином повідомляється, що на новому знімку парочка знаходиться в одній зі студій. Христина присіла на стільчик, а чоловік Григорій її ніжно обійняв.

Це були зйомки одного з шоу Григорія Решетника, де він є ведучим. Дружина мабуть вирішила зробити йому сюрприз, і приїхала на роботу.

"Тиждень починається прекрасно-дружина приїхала до мене на роботу" - підписав нову публікацію чоловік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що дружиною Григорія Решетника є 31-річна Христина. Не так давно вона стала мамою втретє, народивши своєму чоловікові ще одного сина.

Пост Григорія Решетника, фото: Instagram
Пост Григорія Решетника, фото: Instagram

Разом пара вже виховує 7-річного Івана, 3-річного Дмитра і 3-місячного Олександра.

Не можна не відзначити, що незважаючи на недавні пологи, виглядає Христина Решетник чудово. Вона раніше зізналася, що після трьох пологів знайшла в собі силу волі, і записалася в спортзал. Тепер вона регулярно займається спортом, і хвалиться досягненнями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка: "Пупс, булка або синабон". Дружина ведучого "Холостячки" Решетника зізналася, як старші сини прийняли новонародженого малюка

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Решетника з "Холостячки" показала улюбленого карапузика, і це не Гриша"Як швидко ростуть"

Також "Знай.ua" писав, що Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень: "як? Ніяк". Боржемська зізналася, хто може схуднути за тиждень на 10 кг