Морський піхотинець Володимир не лише сміливий боєць, який сам викликався на передову. Ще він — господар і найкращий друг пса Арчі, який, за словами армійців, не раз рятував їм життя.

Цією неймовірною історією ділиться офіційна сторінка Операції об'єднаних сил у соціальній мережі "Фейсбук".

Свій шлях у Збройних силах Володимир почав у Національній гвардії, але він відчував необхідність бути на першій лінії.

"В Національній гвардії ми несли службу на другій лінії оборони. Це теж потрібно – у необхідний момент підтримати Збройні Сили України з тилу, але я хотів бути в безпосередній близькості від ворога" – розповідає боєць ЗСУ.

Зараз Володимир виконує обов’язки командира взводно-опорного пункту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мріятиму про своє майбутнє після нашої перемоги над ворогом, а поки що – ростиму по службі. Піду вчитися, спочатку курси лідерства, далі в майбутньому, можливо, хотів би отримати офіцерські погони" – ділиться своїми планами на майбутнє хлопець. який зараз не бачить себе у цивільному житті.

Володимир знайшов товаришів не лише серед військовослужбовців, але й у тваринному царстві. Пес Арчі приїхав з військовим на позицію з полігона з Миколаївської області. Влітку минулого року, ще будучи маленьким цуценям, він жив з морпіхами в наметі, викопуючи ямку та лежав в ній годинами. Військові не могли залишити цуценя напризволяще. Згодом тварина прив’язалася до Володимира, який і став для Арчі господарем.

Військові стверджують, що Арчі рятує людські життя — він відчуває початок обстрілу та і попереджає морпіхів про загрозу.

Нагадаємо, Україна втратила воїнів ЗСУ на Донбасі: окупанти поплатилися за відібрані життя героїв

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський терміново звернувся через загибель українських військових: "Не маємо права пробачити"

Знай.ua писав, ВСУ натрапили на схованку військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають