Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада", заради якої навіть змінила образ, замінивши довге світле волосся на безліч маленьких кісок. Так, артистка влаштувала фотосесію на терасі однієї з висоток в центрі Києва, насолоджуючись заходами сонця з рожевими хмарами і ніжно посміхаючись на камеру.

Красуня приміряла яскраво-червоний комбінезон, суцільно прикрашений квітковим принтом і етнічними візерунками, а також чорні чоботи.

Також зірка запропонувала шанувальникам вибрати найкраще фото з каруселі і видала текст для пісні, який написала близько року тому, коли переживала важке розлучення з колишнім чоловіком Олександром Комковим. При цьому Аліна поцікавилася, чи варто накладати на слова музику для свіжої композиції.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"#выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣ ?:)

Этот пьяный рассвет
Возле нашего дома
Напомнит тебе,
Что мы были знакомы
Напомнит угаром
И сигарет паром,
О том что не пара,
О том что никто мы..
Там нас больше нет,
Одни улицы помнят,
Мы оставили след,
Дом разрушенных комнат,
Напомнят угаром
И сигарет паром,
О том что не пара,
О том что никто мы..
Эта едкая соль
Из измен и обманов,
Напомнит любовь
Была только дурманом,
Бетонный наш дом
Оказался из пыли,
Развеялся сон,
Были мы кем не были.
Ложь была угаром,
Сжигала нас паром,
Да только никто мы,
Да только не пара..

П. с. хотіли б таку пісню почути?)) писала текст десь рік тому 🙌 🏽 # стихиалинкиблондинки"